BANDI – rešitelj problematične kože

Pozdravljene!

Hormoni, stres, občasna slaba prehrana… in seštevek? Zagotovljeni mozolji in akne.
Nikoli nisem imela lepe kože, od kar pa sem prenehala z jemanjem kontracepcijskih tabletk, se je stanje obupno poslabšalo.

Na obrazu so se mi pojavile vnete akne, ki ne samo, da niso bile prijetne na pogled, tudi bolele so. Kljub negi in čiščenju kože (ki do neke mere pomaga), sem videla, da bo potrebno v nego dodati nekaj več. Po prebiranju blogov, brskanju po spletu in youtube, sem se odločila, da v nego dodam salicilno kislino.

O salicilni kislini je že veliko napisanega, če te pa zanima, kako deluje, pa lahko prebereš tukaj.

Kot dodaten korak v svoji rutini sem si izbrala BANDI MEDICAL EXPERT ANTI ACNE KONCENTRIRANE ANTI-AKNE AMPULE Z 2 % SALICILNE KISLINE.
Sprva jih nisem uporabljala vsak večer, da sem se prepričala, da niso premočne za mojo kožo, sedaj pa jih redno uporabljam vsak večer že tri mesece – dovolj časa, da lahko poročam o njihovi učinkovitosti.
Koncentrirane ampule globinsko očistijo pore in poskrbijo, da se koža manj masti, ter preprečujejo nastajanje bakterij, ki povzročijo mozolje in akne – posledično pa se zmanjšajo tudi sami izbruhi. Poleg salicilne kisline pa vsebujejo še olje čajevca, ki deluje antibakterijsko, proti vnetno ter zavira nastanek mozoljev.

Ampule je moja koža dobro sprejela. Takoj po nanosu je občutek na koži rahlo oljnat, a se zelo hitro vpije in izgine brez sledu. Že po nekaj tednih uporabe so se začeli pojavljati pozitivni učinki. Število vnetih mozoljev se je začelo zmanjševati, tudi vnete podkožne akne so počasi začele izginjati. Umirilo se je nastajanje novih aken (prej sem se vsako jutro zbudila z novimi).

Sicer se mozolji in akne še pojavljajo, ampak redkeje kot prej, s pomočjo ampul so tudi manj agresivni in hitreje izginejo. Prisotni so še tudi pigmentni madeži, ki počasi bledijo.

Sama sem vedno največji kritik do svoje kože in izdelkov, ampak za te ampule lahko potrdim, da delujejo. To so opazili tudi moji najbližji, saj mi pogosto povejo, da se je moja koža res izboljšala. Moja steklenička (ki je na kapalko, da je uporaba res preprosta in higienska), gre počasi h koncu, bom pa nakup vsekakor ponovila, saj ne želim, da se akne vrnejo.

Se je pa v zadnjih tednih moji rutini pridružila še DERMOFUTURE sonična ščetka za čiščenje obraza, ki poskrbi, da si kožo res dobro očistim (kar je zelo pomemben korak). Za uporabo je zelo nežna, moja koža ni nikoli razdražena ali pordela. Je pa po čiščenju noro mehka in bolj sijoča.
Všeč mi je tudi, ker se lahko polni preko USB in ker je iz silikona, jo je zelo preprosto očistiti. Velik plus pa je seveda hrbtna stran ščetke, ki služi za masažo obraza.

Oba izdelka lahko najdeš na dragocena.si (kjer lahko najdeš še ogromno drugih zanimivih izdelkov ;).

Hvala za branje!*

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s