Diši po jeseni s HERBIO iLove Parfums

Pozdravljene!

Jesen je že res potrkala na vrata in zame to pomeni obdobje pletenih, toplih puloverjev, pečenega kostanja, skakanja po listih in resnih, močnih dišav.

Nikoli nisem bila ljubiteljica sladkih, sadnih vonjev (izjema je kokos, ker ni poletja brez njega ;)). Vedno sem raje posegla po bolj resnih, ženskih dišavah in letos se razvajam z iLove Parfums znamke Herbio.

Herbio je najbolj znan po svoji negovalni kozmetiki, o kateri sem že pisala tukaj in tukaj in ker so me ti izdelki navdušili, sploh nisem dvomila, da mi parfum ne bi bil všeč.

iLove Parfums so pravzaprav alternative precej dražjim dišavam. Priznam, da sem precej “škrt” ko pride do parfumov in za steklenično nikakor nisem pripravljena odšteti 100€ ali več (ker se plača samo ime), sploh če lahko isti vonj dobim za precej manj. Vseeno pa Herbio niso točeni parfumi, saj je embalaža hermetično zaprta, kar pomeni, da ne prepušča plinov ali tekočine, s tem pa se kvaliteta dišave ohrani, vonj ali barva se ne spremenita, ohrani pa se tudi obstojnost parfuma.

Izbrala sem si vonj H7000, ki se skriva v elegantni in kvalitetni steklenički. Narejena je iz masivnega stekla, z minimalističnim designom, ki je na pogled zelo prijetna. Kljub temu, da je iz stekla, je steklenička še vseeno dovolj lahka, majhna in praktična za prenašanje po torbici. Pršilka deluje super, kapljice so majhne in na oblačilih nisem videla kakšnih sledi. Ščiti jo črn pokrovček iz plastike, ki dobro tesni, tako da ni kakšnega polivanja po torbici.

Vonj je eleganten, ženstven in zemeljski, ravno pravi zame. V njem se skrivajo note pomaranče, mandarine in bergamotke, v srednjih notah se ponašajo mimoza, jasmin, vrtnica in yilang-yilang, spodnje note pa sestavljajo tonka, pačuli, vetiver, vanilija, beli mošus in sladko kadilo. Na moji koži se razvije v prijetno kombinacijo zemeljskega in orientalskega s pridihom rahlih cvetličnih vonjev. Absolutno zmagovalna kombinacija za hladne dni in elegantne večere.

Obstojnost je precej dobra in vonj me spremlja skozi cel dan (na oblačilih ga zaznam še drug dan), vseeno pa nikakor ni vsiljiv ali premočan, da bi povzročal glavobole, ampak me ravno prav nežno poboža čez dan.

Številka H7000 je alternativa Chanel Coco Mademoiselle parfumu. Sicer originala nikoli nisem imela, sem ga pa dolgo ovohavala in preizkušala v trgovini in mi dišita identično. Na voljo imajo še ogromno drugih dišav tako za ženske, kot tudi za moške, pri vseh pa lahko pred nakupom 50ml stekleničke, kupite manjšo, testno obliko, da vidite, če vam ustreza, vse pa najdete tukaj.

Hvala za branje!*

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s